Weekend i vår

Även om det kan vara svårt att tro, så är det faktiskt bara en dryg vecka kvar innan våren är här. Något som oftast passar bra under våren är att sticka iväg på en weekendresa eller motsvarande. Här kommer några tips på bra resmål för en weekend.

London

Den brittiska huvudstaden är på många sätt det ultimata weekendresmålet, mycket på grund av att det ligger så pass nära som det gör, bara ett par timmar med flyg. Dessutom finns det som bekant otaliga saker att både se och göra i form av allting från museer och sevärdheter som till exempel Buckingham Palace, The Towern och Big Ben till shopping på Harrods och givetvis fotboll.

London

Rom

Rom är det ultimata resmålet för den historiskt intresserade då man på många platser verkligen kan känna historiens vingslag, framför allt i trakterna kring Colosseum och Forum Romanum som är en självklarhet när man besöker den italienska huvudstaden.

Barcelona

Barcelona på den spanska östkusten är en riktig pärla under våren med härligt väder och lagom varmt. La Rambla, berget Tibidado samt Picasso-museet är självklarheter när man är i staden. Har man möjlighet ska man givetvis också gå på match på Nou Camp och se FC Barcelona spela.

Barcelona