Åk på fotbollsresa till England

Att resa är väldigt roligt och om du gillar fotboll finns det gott om upplevelser att vänta sig på ett besök till England. På Visit Britain kan du läsa mer om hur det är att resa i Storbritannien och vad där finns att hitta på. Vi har dock lagt vårt fokus på just fotbollsresor, då fotbollskulturen är stor i England. Det finns många fotbollsupplevelser att njuta av när du besöker landet och vart du åker beror förstås på vilket favoritlag du har. Många väljer en resa till Liverpool för att se deras fotbollslag spela en hemmamatch på anrika Anfield.

Besök Liverpool och Anfield

Att se Liverpool spela på Anfield är en dröm för många och det finns en del sätt för dig att komma i rätt stämning. På Sam Dodds kan du köpa allt du behöver för att visa vilket stort Liverpool-fan du är. Det är Nordens största Liverpool-butik och där finns det matchtröjor, souvenirer, träningskläder och mycket mer att välja mellan. Det är nästan ett måste att besöka nätbutiken innan din resa till Liverpool. Förutom fotboll kan du också njuta av en öl på puben, eller varför inte en klassisk portion fish and chips? England har mycket mer än bara fotboll att erbjuda.

Andra sevärdheter i Liverpool

Liverpool har mycket mer än bara fotboll att erbjuda, vilket du kan läsa mer om på Vagabond. Det är bland annat staden som Beatles kommer ifrån och självklart finns det ett Beatles-museum som du kan besöka om du gillar dem. Om du har ett intresse för arkitektur finns Liverpool Cathedral, som är världens största anglikanska katedral. Det är en rejäl upplevelse att besöka den. Du kan också besöka Liverpool One, som är ett enormt köpcentrum med över 170 butiker som passar alla shoppingälskare. Oavsett vilka intressen du har kommer du älska ett besök till Liverpool, men det är extra speciellt för fotbollsälskare.